, ,

Mandilari Savatiano Black Label Rose


Ένα δροσερό κόκκινο από μια φυσική συνζύμωση των κύριων ερυθρών και λευκών ποικιλιών της περιοχής, όπως ήταν η παράδοση με τα μείγματα αγρών.

ΚαλλιεργητήςΟικογένεια Γεωργά

Vintage: 2021

Σταφύλια: Μανδηλάρι 90% / Σαββατιανό 10%

Ονομασία: ΠΓΕ Αττική

Αλκοόλ: 12%

Φιάλη: 750 ml

Αμπελουργία: Βιοδυναμική (πιστοποιημένη βιολογική)

Οινοποίηση: Φυσική συνζύμωση σε inox του στιβαρού Μανδηλαρίου και του λαστιχωτού Σαββατιανού, με σύντομη διαβροχή και μικρή προσθήκη θειωδών.

Σημειώσεις: Πολλά φρέσκα μούρα και φρούτα bramble, τραγανός και καθαρός ουρανίσκος με χαρακτηριστική ορυκτότητα.

17,90  με ΦΠΑ

Σύγκριση

Αμπελοκομία

Βιοδυναμική (βιολογική πιστοποίηση)

Κλίμα : Ξηρό, άνυδρο, Μεσογειακό, με ήπιους χειμώνες, ζεστά καλοκαίρια και θαλάσσια αύρα

Έδαφος : Ασβεστοκόκκινα εδάφη με αργιλικές μάργες

Ηλικία αμπέλου : Φυτεύτηκε το 2017

Υψόμετρο : 110μ

Κλίση : 3%

Πυκνότητα φύτευσης : 3.000 φυτά / εκτάριο

Απόδοση : 1,5 kg / φυτό

Άρδευση : Πότισμα με σταγόνες μία φορά τον Ιούλιο

Ψεκασμός : Βιοδυναμική προετοιμασία και σκόνη με θείο (δύο φορές)

Συγκομιδή : Χειροκίνητη

Οινοποιία

Διαβροχή : Ανοξείδωτο ατσάλι (7 ημέρες)

Πρέσα : Ήπιο πνευματικό

Μαγιά : Αυτόχθονη – άγρια ​​ζύμωση (50 ημέρες σε inox)

Έλεγχος θερμοκρασίας : Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης

Μηλογαλακτική : Φυσική (ολοκληρωμένη)

Ωρίμανση : 2 μήνες από ανοξείδωτο χάλυβα

Διευκρίνιση : Καμία

Φιλτράρισμα : Μόνο αφαίρεση οινολάσπης

Παραγωγή : 1.500 lt

Αλκοόλ : 12%

Οξύτητα : 6,10 gr/l

Πτητική Οξύτητα : 0,53 gr/l

RS : 1,20 gr/l

Ολικά θειώδη : 30 mg/l

Πιστοποίηση : Βιολογικά σταφύλια, Vegan

Φιάλη : 750 ml

Περιεκτικότητα

750 ml

Με βάση τις 0 κριτικές

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση στο “Mandilari Savatiano Black Label Rose”

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close