Το δεντρολίβανο, γνωστό και ως αρισμάρι, είναι αρωματικός, αειθαλής θάμνος. Οι Αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες θρησκευτικές τελετές και γιορτές. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μυρωδικά φυτά που νοστιμίζει τα φαγητά.
Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε 1 κουταλιά γλυκού φύλλα ή άνθη σε 1 φλιτζάνι με βραστό νερό. Προτείνεται να πίνεται ζεστό πριν το βραδινό ύπνο.
Στην κουζίνα: Αρωματίζει τα φαγητά με αρνί, ψάρι, βοδινό, κουνέλι, κοτόπουλο, όπως ακόμα και πατάτες, λαχανικά και ρύζι
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.