Αλκοολικός τίτλος: 13,5 % vol.
Οινοποίηση: Αποβοστρύχωση, 12ωρη προζυμωτική εκχύλιση, στατική απολάσπωση με ψύξη, αυθόρμητη έναρξη της αλκοολικής ζύμωσης από τις ιθαγενείς ζύμες, αργή ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία από 17 έως 20 °C, ελαφριά θείωση, εξάμηνη παραμονή με τις οινολάσπες, φυσικά σταθεροποιημένος, εμφιάλωση με τη βοήθεια της βαρύτητας, απουσία φίλτρου.
Γευστικά ταιριάζει ιδανικά με λευκόσαρκα φρούτα, αρωματικά εδέσματα, ελαφριά λευκά τυριά, πράσινες, δροσερές σαλάτες, οστρακοειδή, μη λιπαρά ψάρια, λευκά κρέατα, ελαφριές λευκές σάλτσες και μακαρονάδες.
Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-12 °C
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.