Αμπελοκομία:
-Πιστοποιημένο βιολογικό
-Κλίμα : Ζεστό μεσογειακό και υγρό μικροκλίμα
-Έδαφος : Ρηχό έως μέτρια βαθύ έδαφος σε ήπιες πλαγιές που βλέπουν ανατολικά, με χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανική ουσία και ανθρακικό ασβέστιο
-Εποχή αμπέλου : Φυτεύτηκε το 1999
-Υψόμετρο : 200μ
-Κλίση : 10%
-Πυκνότητα φύτευσης : 4.000kg/ha
-Απόδοση : 1-1,5kg/φυτό
-Άρδευση : Εάν και όταν απαιτείται
-Ψεκασμός : Χάλκινο / ακατέργαστο θειάφι (θείο) μία ή δύο φορές
-Συγκομιδή : Χειροκίνητα
Οινοποιία:
-Διαβροχή : Σε ανοξείδωτο χάλυβα (ολόκληρο σύμπλεγμα/ανθρακικό) για 30 ημέρες
-Πατώντας : Κανένα
-Ζύμωση : Αυθόρμητη ζύμωση σε δεξαμενή inox για 20 ημέρες (ιθαγενής μαγιά)
-Θερμοκρασία : 3-4 πρώτες ημέρες ζύμωσης, στη συνέχεια ελεύθερη
-Malolactic : Κανένα
-Ωρίμανση : Σε τσιμεντένια δεξαμενή αυγών για 6 μήνες
-Διευκρίνιση : Καμία
-Φιλτράρισμα : Κανένα
-Παραγωγή : 2.500 lt
-Αλκοόλ : 14,00%
-Οξύτητα : 5,60 gr/l
-RS : 1,80 gr/l
-Ολικά θειώδη : 0 mg/l
-Πιστοποίηση : Οργανικό κρασί USDA, χωρίς προσθήκη θειωδών
-Φιάλη : 750 ml
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.