Αμύγδαλα λευκά (ξεφλουδισμένα) ως υπερτροφή και ως καλλυντικό
Τα Αμύγδαλα λευκά (ξεφλουδισμένα) είναι πραγματικός θησαυρός, τόσες χρήσεις που έχουν. Μπορείτε να τα καταναλώσετε βασικά ως χορταστικό σνακ (ξηρός καρπός). Μπορείτε επίσης να παρασκευάσετε με αυτά γάλα αμυγδάλου ή αμυγδαλοβούτυρο (από τις πιο νόστιμες υπερτροφές). Αλλά και να κάνετε αλεύρι αμυγδάλου (κατάλληλο για μπισκοτάκια), να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και για να φτιάξετε σπιτικό peeling! Ξέρατε επίσης ότι υπάρχουν δύο ειδών αμύγδαλα; Το αμύγδαλο λοιπόν βγαίνει σε γλυκιά και σε πικρή έκδοση, από τις οποίες η πρώτη είναι η βρώσιμη (ωμά, αλατισμένα κ.λπ.) και η δεύτερη χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή του αμυγδαλέλαιου.
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.