, , , , , , ,

Όλα Bio Ζελατίνη σε Σκόνη


Η ζελατίνη παραγεται από το καθαρό δέρμα χοίρων που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές κτηνοτροφικές μονάδες. Οι φλούδες συλλέγονται από τα βιολογικά αγροκτήματα εκτροφής χοίρων σε όλη τη Γερμανία και αρκετές γειτονικές χώρες και στη συνέχεια πηγαίνουν σε κεντρική επεξεργασία σε μία ελεγχόμενη και ειδικά πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής σε ζελατίνη. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά μέσα. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στην μαγειρική καθώς και στην ζαχαροπλαστική για να πήξει υδαρή μείγματα όπως κρέμες και σάλτσες, ενώ, ανάλογα με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορεί να μας δώσει και πιο ”σταθερά” μείγματα, όπως ζελέ φρούτων.

Έχει δύο αμινοξέα: προλίνη και hidrosiprolin(υδροξυπρολίνη), οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάκαμψη του συνδετικού ιστού .Η ζελατίνη ειναι σε θέση να αυξήσει την ανάπτυξη και την έκταση του συνδετικού ιστού, η οποία είναι πολύ σημαντική σε νοσούσες αρθρώσεις.

5,90  με ΦΠΑ

Οδηγίες αποθήκευσης: Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Οδηγίες χρήσης: Ρίξτε 20g ζελατίνη σε 500ml νερό κρύο ή ζεστό και βάλτε το στην φωτιά ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να διαλυθεί το μείγμα χωρίς να βράσει. Αφήστε το σε ένα δροσερό μέρος για ένα ολόκληρο βράδυ και το υγρό θα μετατραπεί σε ζελέ.

Ακατάλληλο για χρήση με ανανά, ακτινίδιο και ακατέργαστη παπάγια.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προϊόντος

-Βιολογικό

-Χωρίς λιπαρά

-Χωρίς σάκχαρα

Βάρος 80 g

Με βάση τις 0 κριτικές

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση στο “Όλα Bio Ζελατίνη σε Σκόνη”

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close