Συστατικά: βιολογική ζάχαρη σφενδάμου
Ενέργεια: 1638 kJ / 390 kcal
Λιπαρά: 0g
Kορεσμένα: 0g
Υδατάνθρακες: 96g
Αλάτι: 0g
*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας
Ο σφένδαμος είναι ένα αυτοφυές δέντρο του Καναδά, από το οποίο συλλέγεται ο χυμός του και παρασκευάζεται η ζάχαρη σφενδάμου. Το ιδιαίτερο αυτό γλυκαντικό με την ξεχωριστή γεύση, πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία, είναι ιδανικό για κρέπες, επιδόρπια, ροφήματα και πρωινά, καθώς και για γλυκά και μαγειρικές δημιουργίες.
7,50 € με ΦΠΑ
Συστατικά: βιολογική ζάχαρη σφενδάμου
Ενέργεια: 1638 kJ / 390 kcal
Λιπαρά: 0g
Kορεσμένα: 0g
Υδατάνθρακες: 96g
Αλάτι: 0g
*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας
Βάρος | 150 g |
---|
Αλεύρι Καλαμποκιού Χωρίς Γλουτένη
Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας
Οι νιφάδες διατροφικής μαγιάς καλλιεργούνται σε μελάσα, κάτω από προσεκτικά ελεγχόμενες συνθήκες, απαλλαγμένες από την μαγιά Candida albicans. Φτιάχνονται από πρωτογενή, ανενεργή μαγιά, δεν αφρίζουν, δεν φουσκώνουν & δεν ξινίζουν όπως η κοινή μαγιά. Δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ουσίες. Χρησιμοποιούνται σαν καρύκευμα σε σάλτσες, σούπες, δημητριακά ή smoothies. Μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε γεύμα (1-2 κουταλιές της σούπας).
Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αφαιρούνται οι σπόροι. Στη συνέχεια ξηραίνονται, καθαρίζονται και ψήνονται ελαφρώς, θρυμματίζονται και καθαρίζονται ξανά. Οι θρυμματισμένοι κόκκοι αλκαλοποιούνται με την προσθήκη καλίου, στη συνέχεια ψήνονται, ψύχονται και αλέθονται. Το αποτέλεσμα είναι η μάζα κακάο. Η μάζα κακάο θα πατηθεί έως ότου η περιεκτικότητα σε λίπος ανέρχεται στα επιθυμητά επίπεδα. Εκτός από το διαχωρισμένο βούτυρο κακάο παραμένει η στερεά μορφή που αλέθεται και μας δίνει το υπέροχο κακάο σκόνη. Πίνεται σαν ρόφημα σκέτο ή με γάλα ζεστό ή κρύο. Είναι ιδανικό για ζαχαροπλαστική.
Οι ίνες βρώμης είναι το ιδανικό συστατικό για ψήσιμο χωρίς υδατάνθρακες. Χρησιμοποιείται στο ψήσιμο ως υποκατάστατο άλευρου και συνήθως συνδυάζεται με άλλα χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες άλευρα ενώ έχει την ιδιότητα να απορροφά σε μεγάλο βαθμό τα υγρά.
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.