, , , , ,

Kikkoman Σάλτσα Σόγιας


Είναι η σάλτσα που αποτελεί το κλειδί της ιαπωνικής κουζίνας. Η παραδοσιακή σάλτσα σόγιας γίνεται από σόγια και σιτάρι, νερό και αλάτι, μέσω ζύμωσης. Η σάλτσα αυτή μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι, να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ, για να χρωματίσει φαγητά και για μαρινάρισμα.

6,00  με ΦΠΑ

Συστατικά: Νερό, σιτάρισόγια , αλάτι. Οι αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονους χαρακτήρες.

Διατροφικά Στοιχεία: Aνά 100 g – Ανά 15 ml

Ενέργεια: 325 KJ / 77 kcal

Λιπαρά: 0g – 0g

Κορεσμένα: 0g

Υδατάνθρακες: 3.2g – 0 g

Σάκχαρα: 0.6g

Πρωτεΐνες: 10g – 2 g

Αλάτι: 16.9g

Περιεκτικότητα

250 ml

Με βάση τις 0 κριτικές

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση στο “Kikkoman Σάλτσα Σόγιας”

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close