Το βιολογικό μηλόξυδο παράγεται με παραδοσιακό τρόπο. Αρχικά πιέζονται και παίρνεται ο χυμός από βιολογικά μήλα, ο οποίος φυσικά ζημώνεται σε κρασί μήλου. Στη συνέχεια εξάγεται το λεπτό αρωματικό μηλόξυδο από κρασί μήλου. Προτείνεται το βιολογικό μηλόξυδο να χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα για σαλάτες, ως ποτό – αφέψημα με μεταλλικό νερό, αραιωμένο και ζαχαρωμένο με μέλι ή αραιωμένο για φυσική προσωπική υγιεινή.
Το βιολογικό μηλόξυδο είναι μη παστεριωμένο και αφιλτράριστο. Με 5% οξύτητα και μόλις 2Kcal ανά 15ml
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.