,

Πολύκαρπος Αιθέριο Έλαιο Κανέλα

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της κανέλας έχουν καταγραφεί σε αρχαία αιγυπτιακά ιατρικά κείμενα που χρονολογούνται στο 1550 π.Χ και περιέχουν πάνω από 700 θεραπείες για διάφορες ασθένειες όπως κρυολογήματα κυκλοφορικά προβλήματα και φλεγμονές.

10 ml

5,50  με ΦΠΑ

Σύγκριση

Το αιθέριο έλαιο της κανέλας προέρχεται από τα φύλλα του ομώνυμου φυτού. Είναι ένα από ισχυρότερα αιθέρια έλαια με αντιμικροβιακή δράση. Τονώνει το κυκλοφορικό και προκαλεί υπεραιμία. Είναι αιμολυτικό και δεν επιτρέπει τη δημιουργία θρόμβων, συγχρόνως βοηθά στην εξισορρόπηση του επιπέδου των σακχάρων στο αίμα,  πολύ καλό  για άτομα που πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη. Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από τα κατοικίδια και αρωματίζει το χώρο. Πολύ καλή αντιοξειδωτική δράση, μειώνει την πρόωρη γήρανση.

Βοηθά στην διευκόλυνση της αναπνοής.

Καθαρίζει την ατμόσφαιρα και προσφέρει αντισηπτική δράση.

Eξαιρετικό για αυτούς που αισθάνονται εξαντλημένοι. Έχει τονωτική και αντικαταθλιπτική δράση.

Δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα. Ιδανικό για το χειμώνα και ειδικά τα Χριστούγεννα.

Για εισπνοές: Εάν  είστε κρυωμένοι και έχετε μπουκωμένη μύτη, σε ένα μπολ με καυτό νερό, βάζετε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας. και κάνετε εισπνοές . Παράλληλα προσέξτε να μην έρθουν οι ατμοί σε επαφή με τα μάτια σας, γιατί θα τα ερεθίσουν. Γι’ αυτό, φροντίστε να τα έχετε καλυμμένα με μια πετσέτα.

Ανήκει στα αφροδισιακά αιθέρια έλαια. Προτείνεται σε συνδυασμό με περγαμόντο, Κάρδαμο, Λιβάνι, Τζίντζερ, Λεμόνι, Μανταρίνι, Μαντζουράνα, Mοσχοκάρυδο, Πορτοκάλι, Μέντα, Τριαντάφυλλο, Βανίλια και Ylang ylang.

Μασάζ: Σε 100 ml ελαιόλαδο, ρίχνετε 1 ml αιθέριο έλαιο κανέλας και 2 ml αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου ή πορτοκαλιού. Κάνετε μασάζ με το μείγμα, σε όλο το σώμα, για να χαλαρώσετε. Εάν είστε κρυωμένοι και πονάει η κοιλιά σας, κάνετε τοπικό μασάζ στην κοιλιά.

Για την ανακούφιση των πόνων: προσθέστε 20 σταγόνες σε 100ml αμυγδαλέλαιο ή Σπαθόλαδο ή λάδι Αρνικα και απλώστε το στις επιθυμητές περιοχές.

Βάρος 45 g
Brands

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

Περιεκτικότητα

10 ml

Με βάση τις 0 κριτικές

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση στο “Πολύκαρπος Αιθέριο Έλαιο Κανέλα”

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close