Χωρίς Συντηρητικά και Χρωστικές.
Ζυμωμένες με Καπνιστή Πάπρικα, Κάρυ και Πιπέρι Καγιέν. Βασισμένες στην παραδοσιακή συνταγή της Χυλοπίτας Θάσου, με σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι, φρέσκα αυγά και γάλα. Η ελάχιστη “αψάδα” του Καγιέν, το ιδιαίτερο άρωμα της Καπνιστής Πάπρικας και η απαλή γεύση του Κάρυ, δίνουν μια νότα Ανατολής σε ένα απόλυτα Ελληνικό πιάτο, που συνδυάζεται με κρέας ή κοτόπουλο!
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.