, , , , , , ,

Μανιτάρια Καλλιέργειας Γρεβενών Αφυδατωμένο Αγαρικό


Αγαρικό το δίσπορο, ένα μανιτάρι καλλιέργειας με ευχάριστη οσμή, γεύση, θρεπτικό και υγιεινό πλούσιο σε πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα!!! Ιδανικό για όποιο φαγητό θέλετε να πάρει μια μανιταρένια γεύση!!!

5,00  με ΦΠΑ

Αναμφισβήτητα τα Γρεβενά είναι ο τόπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τα μανιτάρια και αποτελεί πρότυπο μανιταρο-ανάπτυξης στα Βαλκάνια. Η αναζήτηση, η συλλογή, οι τρόποι κατανάλωσης, οι συνταγές μαγειρικής, οι τεχνικές συντήρησης, οι λαϊκές ονομασίες, οι παροιμίες και οι μύθοι που έχουν αναπτυχθεί γύρω από τα μανιτάρια, αποτελούν μέρος της τοπικής παράδοσης, λαογραφίας, ιστορίας και οικονομίας.

Τα Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και διατίθενται σε μοναδική συσκευασία. Το εργαστήριο παραγωγής – επεξεργασίας ζυμαρικών, άγριων μανιταριών και παραδοσιακών προϊόντων είναι το αποτέλεσμα της αγάπης του Φώτη και της Γιούλας για την συλλογή – επεξεργασία άγριων μανιταριών, τις αυθεντικές γεύσεις βγαλμένες από τα δάση και τα χωριά της Πίνδου και τα αγνά υλικά για την δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων.

Καθαρό Βάρος

25 g

Με βάση τις 0 κριτικές

0.0 Συνολικά
0
0
0
0
0

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση στο “Μανιτάρια Καλλιέργειας Γρεβενών Αφυδατωμένο Αγαρικό”

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close